Τεντοπέργκολες

Home/Τεντοπέργκολες

ΤΕΝΤΕΣ - ΟΜΠΡΕΛΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία ΤΕΝΤΕΣ ΤΑΧΤΑΣ εξειδικεύεται στη σκίαση, στέγαση και κάλυψη χώρων με νέες σύγχρονες εντυπωσιακές, πρακτικές και λειτουργικές λύσεις. Στις ειδικές κατασκευές μας συγκαταλέγονται οι τεντοπέργκολες και η εφαρμογή πτυσσόμενων κρυστάλλων, σε κτίρια και πισίνες.

Τεντοπέργκολες

Οι τεντοπέργκολες είναι ένα πτυσσόμενο σύστημα από αλουμίνιο και PVC με μεγάλη αντοχή στα καιρικά φαινόμενα. Αποτελούν ιδανική λύση για την κάλυψη του εξωτερικού χώρου της οικίας και της επαγγελματικής σας στέγης. Συγκεκριμένα, οι τεντοπέργκολες ενδείκνυνται για μεγάλες επιφάνειες ή επιφάνειες με ιδιομορφίες, αλλά και για την κάλυψη της βεράντας και του μπαλκονιού διαμερισμάτων και μονοκατοικιών. Το συγκεκριμένο σύστημα σκίασης παρέχει ηλιοπροστασία, καθώς και προστασία από τον άνεμο και τη βροχή, ενώ είναι δοκιμασμένη και αντιπροσωπευτική λύση για την κάλυψη επαγγελματικών χώρων, κάθε είδους και μεγέθους.

Στην ΤΕΝΤΕΣ ΤΑΧΤΑΣ θα βρείτε τεντοπέργκολες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών, με καινοτόμο design. Η πτυσσόμενη οροφή για ρυθμιζόμενη κάλυψη και σκίαση, το τέντωμα που ξεκινάει από το σημείο στήριξης στον τοίχο, χωρίς να αφήνει κανένα κενό και το ειδικό χωνευτό μοτέρ, που λειτουργεί χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των προϊόντων πέργκολας που διαθέτουμε στην εταιρεία μας.

Πτυσσόμενα Κρύσταλλα

Τα πτυσσόμενα κρύσταλλα είναι κατάλληλα για επικαλύψεις και πλαγιοκαλύψεις κτιρίων και πισίνων με κινητά ή σταθερά συστήματα. Μπορούν να εξοικονομήσουν χώρο, χωρίς μόνιμες κατασκευές, αφού καλύπτουν περιμετρικά το χώρο που τοποθετούνται. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να μετατρέψετε το χώρο σας, από κλειστό σε ανοιχτό, αφού τα φύλλα των πτυσσόμενων κρύσταλλων, μαζεύουν και τοποθετούνται όλα μαζί σε ένα σημείο, εύκολα και γρήγορα. Το πτυσσόμενο σύστημα σε συνδυασμό με ανοιγόμενη ή σταθερή οροφή ή ακόμα και με τέντοπεργκολα αποτελεί ιδανική λύση είναι η ιδανικότερη λύση για την πλαγιοκάλυψη και επικάλυψη του κτιρίου ή της πισίνας σας.

Για απορίες και πληροφορίες