Τέντες

Home/Τέντες

ΤΕΝΤΕΣ - ΟΜΠΡΕΛΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία ΤΕΝΤΕΣ ΤΑΧΤΑΣ εξειδικεύεται στη σκίαση, στέγαση και κάλυψη χώρων με τέντες κορυφαίας ποιότητας προσφέροντάς σας εντυπωσιακές, πρακτικές και λειτουργικές λύσεις, για την οικία και την επαγγελματική σας στέγη.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε περιλαμβάνουν κατασκευή, συναρμολόγηση, επισκευή, εγκατάσταση και συνεχή συντήρηση τεντών κάθε τύπου, που είναι εφοδιασμένες με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα αυτοματισμών τέντας, που βρίσκονται στην αγορά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΕΝΤΩΝ

Τέντα με βραχίονα αλουμινίου

Τέντες με βραχίονες είναι οι τέντες που χρησιμοποιούν πτυσσόμενους βραχίονες κατά μήκος της τέντας και έχουν υψηλή αντοχή.

Τέντα Απλή-Μπράτσο

Είναι ο πιο απλός και οικονομικός τύπος τέντας. Το υλικό που είναι φτιαγμένοι οι βραχίονες είναι από γαλβανιζέ σωλήνα …

Τέντα Ζελατίνα

Οι τέντες ζελατίνας ή ζελατίνες χρησιμοποιούνται συνήθως, σε επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους που χρειάζονται προστασία…

Τέντα καποτίνα-κούρμπα

Διακοσμητικές τέντες που προτείνονται κυρίως για παράθυρα σπιτίων, εισόδους και βιτρίνες καταστημάτων…

Τέντα κασέτα

Οι τέντες κασετίνα είναι κατά βάση μία τέντα με βραχίονες που στο κλείσιμο της όλα τα συστήματα κρύβονται και προστατεύονται…

Τέντα ράουλο

Ο Κλασσικός τύπος τέντας με αντιρίδες, που χρησιμοποιείται εδώ και αρκετές δεκαετίες. Είναι μια σταθερή κατασκευή …

ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ

ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ

DAS awning

Τεντόπανα SATTLER

sattler-logo-resized

Η Αυστριακή εταιρεία SATTLER προσφέρει τεντόπανα κατάλληλα για τη σκίαση και την ηλιοπροστασία ιδιόκτητων και επαγγελματικών χώρων που διακρίνονται για την κομψότητα και τη διαχρονικότητα τους.

Οι συλλογές της SATTLER, Landscape Design, Urban Design, Elements και Reflect Air είναι ανθεκτικές στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες, ενώ σας προσφέρουν 5 χρόνια εγγύηση.

Γαλλικά Τεντόπανα DICKSON

Dickson_logo-resized

Τα γαλλικά τεντόπανα Dickson προσφέρονται σε μοντέρνα σχέδια 100% πολυεστερικά με ειδική πατέντα στην πλέξη για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Το μοναδικό τεντόπανο στον κόσμο, Γαλλικής κατασκευής, που προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, χωρίς να επιτρέπει στον ήλιο να διαπερνά το ύφασμα.

Τεντόπανα TENCATE

nyfantencate-logo

Tα Ολλανδικής προελεύσεως τεντόπανα NYFAN TEN CATE είναι 100% αδιάβροχα και εμποδίζουν τις σταγόνες της βροχής να τα διαπεράσουν ακόμα και μετά από πολυετή χρήση.

Ιταλικά τεντόπανα PARADISE

Ιταλικά τεντόπανα Paradise

Τα ιταλικά τεντόπανα Paradise είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προσφέρονται σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ενώ έχουν ειδική επεξεργασία για προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Tεντόπανα CALBARI

calbari-logo

Τα τεντόπανα Calbari προσφέρουν γραπτή εγγύηση 10 ετών για την προστασία που σας προσφέρουν και προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Τεντόπανα VS

vs-sun-protection

Εξαιρετικής ποιότητας, ευρείας γκάμας ακρυλικά και πολυεστερικά ευρωπαϊκά τεντόπανα για κάθε γούστο και κάθε ανάγκη!!!

Για απορίες και πληροφορίες