Συστήματα Σκίασης

Home/Συστήματα Σκίασης

ΤΕΝΤΕΣ - ΟΜΠΡΕΛΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία ΤΕΝΤΕΣ ΤΑΧΤΑΣ σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από τη σκίαση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου της οικίας και της επαγγελματικής σας στέγης. Σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους που δραστηριοποιούνται στο χώρο των συστημάτων σκίασης σας δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να ρυθμίσετε την φωτεινότητα του χώρου σας έξυπνα και οικονομικά.

ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Στην εταιρεία ΤΕΝΤΕΣ ΤΑΧΤΑΣ αναλαμβάνουμε την κατασκευή, τη συναρμολόγηση, την επισκευή, την εγκατάσταση και τη συνεχή συντήρηση ομπρελών, παντός τύπου. Επιλέξτε, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία από ομπρέλες που θα βρείτε στην γκάμα των προϊόντων μας και απολαύστε τη δροσιά στο μπαλκόνι, τον κήπο, καθώς και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους της οικίας ή της επαγγελματικής σας στέγης.

ΡΙΝΤΟ

Η λύση στις σύγχρονες απαιτήσεις σας για αντηλιακή προστασία, το εκτυφλωτικό φως και προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.

ΣΚΙΑΣΗ

Εξωτερικά Συστήματα Σκίασης

Επαγγελματικές λύσεις για προστασία από τον ήλιο και την αντηλιά με μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τη χρήση.

Εσωτερικά Συστήματα Σκίασης

Επαγγελματικές λύσεις για προστασία από τον ήλιο και την αντηλιά με μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τη χρήση.

Μηχανισμοί

Somfy

5YearWarrantyLogo-resizedΑυτόματα Συστήματα Γαλλικής Τεχνολογίας με χωνευτά μοτέρ για ρολά και τέντες, που προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε άξονα!

Elero

elero-logoΗ ELERO Γερμανίας είναι ο πλέον αξιόπιστος κατασκευαστής κινητήρων και αυτοματισμών για τέντες και ρολά. Νέα εξελιγμένα μοτέρ με ή χωρίς ενσωματωμένο τηλεχειρισμό!

Για απορίες και πληροφορίες